Zapraszamy do zapoznania się z naszym katalogiem ciast - dostępny w zakładce "ciasta". Ciasta nie wliczone są w cennik imprezy okolicznościowej.

I wariant

100 zł za osobę dorosłą
60 zł dzieci do 12 lat
 
W CENĘ WLICZONE JEST:
1. Obiad 
Zupy: (do wyboru)
- rosól,
- pieczarkowa, 
- cebulowa i inne z menu.

II dania: (do wyboru)
Wieprzowina
- schabowy,
- schabowy z serem i pieczarkami,
- szwajcar,
- szydłowiecki,
- Cordon Bleu.

Drób:
- filet z kurczaka,
- filet z kurczaka z serem i pieczarkami,
- de volaille.

Do drugiego dania proponujemy ziemniaki z wody, ziemniaki opiekane, frytki, ryż oraz zestaw surówek.

2. Dwa ciepłe posiłki do wyboru:
- barszcz czerwony z krokietem,
- schab po parysku z kapustą zasmażaną,
- gulasz wieprzowy z kluskami śląskimi lub kopytkami,
- udko pieczone z duszonymi pieczarkami,
- pałeczki z kurczaka z oliwkami i miodem z nutą cytrynową,
- boeuf stroganoff,
- penne z kurczakiem, szpinakiem i parmezanem,
- tagliatelle z łososiem,
- pierogi – różne rodzaje,
- flaki wołowe,
- bigos.

3. Patery mięsne (3 rodzaje do wyboru):
- schab po warszawsku,
- schab ze śliwką,
- schab w galarecie,
- karczek pieczony,
- pieczeń wp,
- galantyna z kurczaka,
- rolada drobiowa faszerowana serem i pieczarkami, szpinakiem lub brokułami,
- rolada z polędwiczek wp faszerowana grzybami leśnymi.

4. Sałatki 2- 3 do wyboru:
- sał. pieczarkowa,
- sał. brokułowa,
- sał. z kurczaka i ananasa,
- sał. z tuńczyka warstwowa,
- sał. jarzynowa,
- sał. grecka,
- sał. „Gyros”,
- sał. z wędzonym łososiem,
- sał. Caprese,
- makaronowa z kurczakiem, suszonymi pomidorami i prażonym słonecznikiem,
- z rucolą, fetą i buraczkami.

5. Przystawki:
- jajka faszerowane/ z majonezie,
- „ryba po grecku”,
- śledzie z cebulą/w pomidorach/w śmietanie.

6. Napoje gorące w formie bufetu.

II wariant

110 ZŁ za osobę dorosłą
65 zł dzieci do 12 lat

1.Obiad:
Zupa:
- rosół,
- bulion z kołdunami,
- krem z borowików,
- cebulowa,
- krem z brokuł,
- krem z cukinii,
- chłodniki i inne.

II danie:
Wieprzowina:
- polędwiczki wp w sosie szpinakowym/pieczarkowym,
- polędwiczki wp w sosie pieprzowym/kurkowym/borowikowym,
- roladki z polędwiczek wp z grzybami leśnymi w sosie borowikowym,
- filet z kaczki w sosie z pomarańczy z rodzynkami i żurawiną,
- kotlet kasztelański,
- kotlet wiedeński
- Cordon bleu
- schabowy z serem i pieczarkami
  
Drób:
- filet hawajski,
- de volaille,
- filet fantazyjny,
- filet z indyka.

Ryby:
- Łosoś z grilla
- łosoś na parze w sosie koperkowym
Do drugiego dania proponujemy ziemniaki z wody, ziemniaki opiekane, frytki, ryż oraz zestaw surówek.

2. Dwa ciepłe posiłki do wyboru:
- boeuf stroganoff,
- zraz wołowy z sosie własnym z kluskami śląskimi lub kopytkami
- flaki wołowe
- barszcz czerwony z krokietem,
- udko kurze/z kaczki z pieczarkami z rusztu,
- pałeczki z kurczaka z oliwkami, miodem z nutą cytrynową,
- schab po parysku z kapustą zasmażaną,
- gulasz wieprzowy z kluskami śląskimi i kopytkami,
- bigos,
- pierogi różne rodzaje,
- szaszłyki drobiowe z grillowanymi warzywami,
- kurczak z penne, szpinakiem i parmezanem,
- tagliattelle z łososiem.

3. Patery mięsne 3-4 rodzaje do wyboru 
- schab po warszawsku,
- schab ze śliwką,
- karczek pieczony,
- galantyna z kurczaka,
- rolada drobiowa faszerowana serem i pieczarkami/ szpinakiem/ brokułami,
- rolada z polędwiczek wp faszerowana grzybami leśnymi.

4. Sałatki 3-4 rodzaje do wyboru
- sał. z łososiem, krewetkami i awokado,
- sał. z tuńczyka warstwowa,
- sał. pieczarkowa,
- sał. brokułowa,
- sał. z kurczakiem, ananasem i rodzynkami,
- sał. jarzynowa,
- sał. grecka,
- sał. gyros,
- sał. Caprese,
- sał. z wędzonym łososiem i mieszanką sałat,
- makaronowa z kurczakiem, suszonymi pomidorami i prażonym słonecznikiem,
- z rucolą, serem feta i buraczkami.

5. Przystawki:
- ryba po grecku,
- śledź z cebulą z cebulką/ w pomidorach/ w śmietanie,
- jajka faszerowane,
- jajka w majonezie,
- galaretki drobiowe.

6. Napoje gorące w formie „bufetu”.
 
W cenę obu wariantów wliczona jest czterogodzinna obsługa kelnerki.

III wariant

W przypadku, gdyby nie odpowiadała Państwu żadna z powyższych propozycji, proponujemy skomponowanie własnego menu z jadłospisu. Cena przyjęcia opiewać wtedy będzie o skomponowane dania oraz o przygotowanie sali i obsługę kelnerską w wysokości 50 zł/ h.
Mamy nadzieję, iż nasza oferta będzie atrakcyjna i skorzystacie Państwo z naszych usług.

Serdecznie zapraszamy.