Oferta
Organizacja imprez
W naszej ofercie posiadamy kilka wariantów.
Oferta
Wariant I
150 zł za osobę dorosłą
70 zł dzieci do 12 lat
W CENĘ WLICZONE JEST:
1. Obiad
Zupy: (do wyboru)
– rosól,
– pieczarkowa,
– cebulowa i inne z menu.
II dania: (do wyboru)
Wieprzowina
– schabowy,
– schabowy z serem i pieczarkami,
– szwajcar,
– szydłowiecki,
– Cordon Bleu.
Drób:
– filet z kurczaka,
– filet z kurczaka z serem i pieczarkami,
– de volaille.
Do drugiego dania proponujemy ziemniaki z wody, ziemniaki opiekane, frytki, ryż oraz zestaw surówek.
2.Jeden ciepły posiłek do wyboru:
– barszcz czerwony z krokietem,
– schab po parysku z kapustą zasmażaną,
– gulasz wieprzowy z kluskami śląskimi lub kopytkami,
– udko pieczone z duszonymi pieczarkami,
– pałeczki z kurczaka z oliwkami i miodem z nutą cytrynową,
– boeuf stroganoff,
– penne z kurczakiem, szpinakiem i parmezanem,
– tagliatelle z łososiem,
– pierogi – różne rodzaje,
– flaki wołowe,
– bigos.
3. Patery mięsne (3 rodzaje do wyboru):
– schab po warszawsku,
– schab ze śliwką,
– schab w galarecie,
– karczek pieczony,
– pieczeń wp,
– galantyna z kurczaka,
– rolada drobiowa faszerowana serem i pieczarkami, szpinakiem lub brokułami,
– rolada z polędwiczek wp faszerowana grzybami leśnymi.
4. Sałatki – 2 do wyboru:
– sał. pieczarkowa,
– sał. brokułowa,
– sał. z kurczaka i ananasa,
– sał. z tuńczyka warstwowa,
– sał. jarzynowa,
– sał. grecka,
– sał. „Gyros”,
– sał. z wędzonym łososiem,
– sał. Caprese,
– makaronowa z kurczakiem, suszonymi pomidorami i prażonym słonecznikiem,
– z rucolą, fetą i buraczkami.
5. Przystawki 2 do wyboru:
– jajka faszerowane/ z majonezie,
– „ryba po grecku”,
– śledzie z cebulą/w pomidorach/w śmietanie.
6. Napoje gorące w formie bufetu.
Oferta
Wariant II
170 ZŁ za osobę dorosłą
80 zł dzieci do 12 lat
1.Obiad:
Zupa:
– rosół,
– bulion z kołdunami,
– krem z borowików,
– cebulowa,
– krem z brokuł,
– krem z cukinii,
– chłodniki i inne.
II danie:
Wieprzowina:
– polędwiczki wp w sosie szpinakowym/pieczarkowym,
– polędwiczki wp w sosie pieprzowym/kurkowym/borowikowym,
– roladki z polędwiczek wp z grzybami leśnymi w sosie borowikowym,
– filet z kaczki w sosie z pomarańczy z rodzynkami i żurawiną,
– kotlet kasztelański,
– kotlet wiedeński
– Cordon bleu
– schabowy z serem i pieczarkami
Drób:
– filet hawajski,
– de volaille,
– filet fantazyjny,
– filet z indyka.
Ryby:
– Łosoś z grilla
– łosoś na parze w sosie koperkowym
Do drugiego dania proponujemy ziemniaki z wody, ziemniaki opiekane, frytki, ryż oraz zestaw surówek.
2. Dwa ciepłe posiłki do wyboru:
– boeuf stroganoff,
– zraz wołowy z sosie własnym z kluskami śląskimi lub kopytkami
– flaki wołowe
– barszcz czerwony z krokietem,
– udko kurze/z kaczki z pieczarkami z rusztu,
– pałeczki z kurczaka z oliwkami, miodem z nutą cytrynową,
– schab po parysku z kapustą zasmażaną,
– gulasz wieprzowy z kluskami śląskimi i kopytkami,
– bigos,
– pierogi różne rodzaje,
– szaszłyki drobiowe z grillowanymi warzywami,
– kurczak z penne, szpinakiem i parmezanem,
– tagliattelle z łososiem.
3. Patery mięsne 3 rodzaje do wyboru
– schab po warszawsku,
– schab ze śliwką,
– karczek pieczony,
– galantyna z kurczaka,
– rolada drobiowa faszerowana serem i pieczarkami/ szpinakiem/ brokułami,
– rolada z polędwiczek wp faszerowana grzybami leśnymi.
4. Sałatki 2-3 rodzaje do wyboru
– sał. z łososiem, krewetkami i awokado,
– sał. z tuńczyka warstwowa,
– sał. pieczarkowa,
– sał. brokułowa,
– sał. z kurczakiem, ananasem i rodzynkami,
– sał. jarzynowa,
– sał. grecka,
– sał. gyros,
– sał. Caprese,
– sał. z wędzonym łososiem i mieszanką sałat,
– makaronowa z kurczakiem, suszonymi pomidorami i prażonym słonecznikiem,
– z rucolą, serem feta i buraczkami.
5. Przystawki 2 do wyboru:
– ryba po grecku,
– śledź z cebulą/ w pomidorach,
– jajka faszerowane,
– jajka w majonezie,
– galaretki drobiowe.
6. Napoje gorące w formie „bufetu”.
W cenę obu wariantów wliczona jest czterogodzinna obsługa kelnerki.
Oferta
Wariant III
W przypadku, gdyby nie odpowiadała Państwu żadna z powyższych propozycji, proponujemy skomponowanie własnego menu z jadłospisu. Cena przyjęcia opiewać wtedy będzie o skomponowane dania oraz o przygotowanie i rezerwacje sali oraz obsługę kelnerską w wysokości 100 zł/ h. Brak możliwosci przynoszenia własnych produktów i napojów.
Mamy nadzieję, iż nasza oferta będzie atrakcyjna i skorzystacie Państwo z naszych usług.
Info
Zapraszamy serdecznie do naszej restauracji
Od poniedziałku do piątku
10.00-19.30
Soboty
10:00-19:30
Niedziele
11:00-19:30
Zadzwoń
tel. 041 368 03 03, tel: 795 173 906
Jesteśmy na
ul. Warszawska 3
25-512 Kielce
Napisz do nas
aleszama.pl@gmail.com